Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Maastricht

Heeft u een verbouwing in Maastricht en wilt u graag een afvalcontainer voor uw deur? Bouwbak biedt containers voor alle soorten afval. Bij ons betaalt u een vaste all-in prijs en is er geen borg vereist bij een huurperiode van vier weken. Het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer is inclusief. Huur uw afvalcontainer in Maastricht en omgeving bij Bouwbak en kies de container die past bij uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren in Maastricht

Denkt u erover na om uw huis te verbouwen of te renoveren? Of misschien heeft u plannen om uw tuin te renoveren? In dat geval is het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak een slimme keuze. Met een afvalcontainer voor de deur verloopt uw klus namelijk efficiënter en soepeler. En dat hoeft niet eens duur te zijn!

Een verbouwing of renovatie zorgt voor een constante stroom aan afval. Dit afval dagelijks naar een afvalbrengstation brengen, zoals Milieupark Het Rondeel in Maastricht kan behoorlijk wat gedoe en tijd in beslag nemen. Dat kan slimmer! Met een afvalcontainer van Bouwbak gooit u uw afval gewoon in de container vlakbij uw deur. En als uw project is voltooid, wordt de container opgehaald en wordt het afval verwerkt. Ongeacht waar u woont in Maastricht en omgeving: Bouwbak staat voor u klaar om uw renovatie of verbouwing soepeler te laten verlopen. We plaatsen namelijk in alle steden als Venlo en de dorpen daartussen. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Gemak en lage kosten

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Maakt u zich zorgen over de kosten? Dat is nergens voor nodig. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag.

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

We adviseren u graag

Als u niet zeker weet welk type afval vrijkomt bij uw verbouwing, is het verstandig om advies in te winnen. Bouwbak kan u hierbij helpen. Als ervaren verhuurder van afvalcontainers hebben zij de kennis en expertise om u te adviseren over het type afvalcontainer dat het beste bij uw verbouwing past.

Neem contact op met Bouwbak en profiteer van hun deskundige advies. Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Bekijk onze afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uur uw afvalcontainer bestelt, kan deze desgewenst de volgende ochtend al worden geplaatst!

Terug naar boven