Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Big Bags huren

Compact formaat big bags van 1m³

Heeft u renovatiewerkzaamheden van uw woning of bent u van plan de tuin te verbouwen? In het onderstaande overzicht staat ons aanbod met Big Bags. Van puinafval tot houtafval. De Big bags hebben een inhoud van 1m³ en zijn daardoor geschikt voor de iets kleinere klussen. Of voor locaties waar een container niet gemakkelijk geplaatst kan worden. De Big Bags zijn te huren in volgende postcodes: 1000-1191, 1251-1482, 1500-1567, 1940-2153, 3740-3829

Lees verder
4 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Breedte
Lengte
Type
4 Gevonden in Big Bags
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Welk afval mag in de Big Bags?

Op de website vindt u Big Bags voor diverse afvalsoorten, maar welke Big Bag is ideaal voor uw situatie? Afhankelijk van uw bouwwerkzaamheden komen er verschillende afvalsoorten vrij die in ons afvalsorteercentrum verwerkt en gerecycled worden. Om zoveel mogelijk afval te recyclen is het belangrijk dat deze afvaltypen goed gescheiden blijven. Om deze reden bieden wij big bags aan die geschikt zijn voor de volgende afvalstromen:

  • Schoon puin
  • Houtafval
  • Bouwafval
  • Groenafval

Wanneer u niet zeker bent van uw type afval staan wij u graag te woord. U kunt ons altijd bellen, stuurt u liever bericht via de mail? Contacteer ons dan via info@bouwbak.nl. Wij lopen u graag door het proces heen, wat gaat u verbouwen, welk type afval komt hierbij vrij en welke big bag geschikt is voor uw situatie.

Terug naar boven