Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren IJsselstein

Wilt u een container huren in IJsselstein? Zoek dan niet verder, want Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers. Of u nu gaat verbouwen, slopen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de perfecte container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de containers is zelfs inbegrepen. U kunt hieronder de juiste afvalcontainer kiezen voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren in IJsselstein

Gaat u binnenkort uw tuin of huis verbouwen of renoveren? Bij zo’n verbouwing komt vaak veel kijken, waaronder het afval. Het is dan ook een goed idee om een afvalcontainer te huren bij Bouwbak. Met een afvalcontainer van ons voor uw deur verloopt uw verbouwing of rennovatie sneller en soepeler.

U kunt natuurlijk zelf uw grofvuil wegbrengen bij het RMN afvalbrengstation in IJsselstein op de Arhimedesstraat 3, maar het zelf wegbrengen kost u een hoop tijd en gedoe. Heeft u niet liever dat u het grofvuil kwijt kan vlak voor uw deur, zodat u zichzelf helemaal kan gaan focussen op de verbouwing of renovatie? Huur dan een afvalcontainer bij Bouwbak.

Met een afvalcontainer van Bouwbak voor uw deur, deponeert u simpelweg al uw afval in uw eigen afvalcontainer. Als u klaar bent met de verbouwing of renovatie halen wij de afvalcontainer weer op. Uw afval wordt dan volledig volgens de regelgeving verwerkt. Of u nu in IJsselstein woont of de omgeving, bij Bouwbak staan wij voor u klaar! U kunt bijvoorbeeld ook een container huren in Nieuwegein.

Gemak en lage kosten

Bij Bouwbak hebben wij al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Voor alle klussers zijn wij dé betrouwbare en professionele afvalverwerker. Huur ook een afvalcontainer bij ons, want Bouwbak maakt huren van een afvalcontainer simpel en betaalbaar.

Via onze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. Hier maakt u eenvoudig online een afspraak voor. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag.

Type afval

Het is belangrijk dat u weet voor welk type afval u een afvalcontainer wilt huren. Voor de volgende afvalsoorten kunt u een container huren:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het van groot belang dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Vragen over het huren van een container in IJsselstein?

Weet u nu niet precies wat voor type afval bij uw verbouwing of renovatie vrijkomt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel voor een gratis advies naar 0800 - 268 92 25 of mail naar info@bouwbak.nl. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u contact opnemen. 

Bestel uw afvalcontainer!
Als u voor 23:59 uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen! Bekijk hierboven ons aanbod van afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft.

Terug naar boven