Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Nieuwegein

Wilt u een container huren in Nieuwegein of omgeving? Zoek dan niet verder, want Bouwbak heeft de juiste afvalcontainers. Of u nu gaat verbouwen, slopen of aan de slag gaat in de tuin, Bouwbak verhuurt de perfecte container voor iedere afvalsoort. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Het plaatsen en afvoeren van de afvalcontainers is zelfs inbegrepen. Kies hieronder de juiste afvalcontainer voor uw afvalsoort. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren in Nieuwegein

Bent u van plan om uw huis of tuin te verbouwen? Bij zo’n verbouwing komt vaak veel kijken, waaronder het afval. Er komt namelijk meer afval vrij bij een verbouwing of renovatie dan dat u zou denken. 

U kunt uw grofvuil zelf wegbrengen naar het recyclestation in Nieuwegein, maar het zelf wegbrengen kost u een hoop gedoe. Heeft u niet liever dat u het grofvuil kwijt kan vlak voor uw deur, zodat u zichzelf helemaal kan gaan focussen op de verbouwing of renovatie? Huur dan een afvalcontainer bij Bouwbak.

Met een afvalcontainer van ons bij uw deur, deponeert u simpelweg al uw afval in uw eigen afvalcontainer. Wanneer u klaar bent met de klus halen wij de afvalcontainer weer op. Uw afval wordt dan volledig volgens de regelgeving verwerkt. Of u nu in midden in het centrum van Nieuwegein woont of in de verste hoek, Bouwbak staat voor u klaar! U kunt ook een container huren in de omgeving van Nieuwegein, bijvoorbeeld in Utrecht of IJsselstein.

Gemak en lage kosten

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten. Bij Bouwbak hanteren wij namelijk zeer lage all-in tarieven. Voor een vast bedrag huurt u al vier weken een afvalcontainer. Er komen geen andere kosten bij kijken, u betaalt alleen het vaste, afgesproken bedrag. 

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk soort afval u er een zou willen huren. Voor de volgende afvalsoorten kunt u een container bij ons huren:  

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

 Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het van belang dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Vragen over het huren van een container in Nieuwegein?

Twijfelt u over het type afval dat vrijkomt bij uw verbouwing of renovatie? Neem dan gerust contact op met Bouwbak. Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u contact opnemen.

Bestel uw afvalcontainer!
Als u voor 23:59 uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen! Bekijk hierboven ons aanbod van afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft.

Terug naar boven