Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Noord-Holland

Wilt u een container huren in Noord-Holland? Gaat u bijvoorbeeld verbouwen of aan de slag in uw tuin? Dan kunt u bij Bouwbak terecht voor de juiste afvalcontainer. Wij hebben containers beschikbaar voor iedere afvalsoort. Wij hanteren een vaste all-in prijs en bij vier weken huur, rekenen wij geen borg! De plaatsing van de container en het afvoeren ervan is inbegrepen. Bekijk hieronder ons aanbod. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container huren in Noord-Holland

Wanneer u een verbouwing of renovatie gaat beginnen moet u zich wel realiseren dat er veel bij komt kijken, waaronder het afval. Er komt namelijk vaak meer afval vrij dan dat u denkt. U  kunt er dan natuurlijk voor kiezen om zelf het afval weg te brengen bij een milieustraat in de buurt. Maar vaak heeft u het al zo druk met de verbouwing, dat het fijner is om een container vlak voor uw deur te laten plaatsen. Bouwbak doet dit dan ook graag voor u! Bouwbak plaats de afvalcontainer vlak bij de deur en zo kunt u zich helemaal focussen op de verbouwing of renovatie.

 Doordat Bouwbak de afvalcontainer vlak bij uw deur plaatst, kunt u heel eenvoudig uw afval deponeren. Zodra uw verbouwing klaar is kunt u een seintje geven en halen wij hem weer op! Uw afval zal dan volledig volgens de regelgeving worden verwerkt. Waar u ook woont in Noord-Holland (bijvoorbeeld Alkmaar, Amsterdam of Haarlem) Bouwbak staat voor u klaar.

Gemak en lage kosten

Bij Bouwbak ontbreekt het ons niet aan ervaring. Wij zijn al zo’n twintig jaar bezig met het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dan ook dé betrouwbare afvalverwerker voor alle klussers. Het huren van een afvalcontainer is bij Bouwbak makkelijk en betaalbaar.

Op deze website bestelt u met gemak uw afvalcontainer. U selecteert hiervoor uw container naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de container in en kies tenslotte het aflevermoment. Zo eenvoudig is het!

Zoals eerder vernoemd verhuurt Bouwbak afvalcontainers met een vast all-in bedrag voor een periode van vier weken. Er komen hier gegarandeerd geen aanvullende kosten bij kijken. Zo rekent Bouwbak bijvoorbeeld geen aan- en afvoerkosten. Zorgen maken om extra kosten is dus niet nodig!

Soorten afval

Het is belangrijk dat u de juiste container huurt voor de juiste afval. Er gelden namelijk andere verwerkingskosten voor de verschillende type afval.  

U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  •  groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Wilt u een container huren in Noord-Holland?

Wilt u een container huren in Noord-Holland?

Vindt u het lastig om te bepalen wat voor type afval bij uw verbouwing of renovatie vrijkomt? Dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel voor een gratis advies naar 0800 - 268 92 25 of mail naar info@bouwbak.nl. Ook als u twijfelt over het formaat van de afvalcontainer kunt u bij ons terecht. 

Bestel uw afvalcontainer!
Bekijk hierboven ons aanbod van afvalcontainers en bestel de container die u nodig heeft. Als u voor 23:59 uw afvalcontainer bestelt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen!

Terug naar boven