Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Flevoland

Heeft u een afvalcontainer nodig in de provincie Flevoland? U wilt bijvoorbeeld gaan klussen in de tuin of een verbouwing in de keuken beginnen. Het is hierbij dan handig om een afvalcontainer vlak bij uw huis te laten plaatsen. Bij Bouwbak kunt u dan ook een container huren in Flevoland. Wij hebben diverse containers voor verschillende soorten afval. Wij plaatsen de container voor u én voeren hem weer af als u klaar bent met verbouwen. En wist u dat u bij vier weken huur geen borg hoeft te betalen? Bekijk ons volledige aanbod hieronder. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak container te huur in Flevoland

Overal in de provincie Flevoland steken mensen de handen uit hun mouwen voor een renovatie of verbouwing van hun eigen huis of tuin. Door alle verbouwingen wordt Flevoland dan ook steeds mooier. Het is echter wel belangrijk dat het afval bij zo'n verbouwing op de juiste manier wordt verwerkt. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw verbouwing zelf het afval weg te brengen naar een milieuplein of straat in de buurt. Dit scheelt u in kosten, maar dit kan voor een hoop gedoe en tijd zorgen. Is het niet veel fijner als u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en u zich helemaal kunt focussen op de verbouwing? 

Bij Bouwbak verhuren wij dan ook diverse afvalcontainers die wij vlak voor uw deur plaatsen. Hierdoor kunt u uw afval gemakkelijk voor de deur deponeren en hoeft u niet op en neer te rijden. Het maakt niet uit waar u woont in Flevoland, of dit nu bijvoorbeeld is in Almere of Lelystad, bij Bouwbak staan wij voor u klaar! Wij plaatsen de container voor u en wanneer u klaar bent met uw verbouwing halen wij de container weer op. Wij zorgen er dan voor dat uw afval geheel volgens de regelgeving wordt verwerkt. 

Gemak en lage kosten

U kunt uw afvalcontainer heel makkelijk in drie stappen huren. U selecteert als eerste de container naar keuze bovenaan deze pagina. Daarna kunt u het afleveradres invullen waar Bouwbak de container moet plaatsen. U kunt hier uw eigen adres invullen of een andere plaatsbeschrijving. Als het maar duidelijk is voor onze chauffeur! Tenslotte vult u het moment in waarop Bouwbak de container moet plaatsen. Het is hierbij handig als u een moment kiest waarop u zelf ook thuis bent. Dan zijn wij ervan verzekerd dat de container op de juiste plek wordt gezet. Zo eenvoudig is het huren van een container bij Bouwbak!

Naast dat het huren van een afvalcontainer bij Bouwbak voor gemak zorgt, zijn onze containers ook betaalbaar. Wij hanteren namelijk vaste all-in tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van het formaat van de container en het soort afval dat erin kan. Bouwbak rekent geen extra kosten voor het plaatsen en afvoeren van uw container en er komen ook geen extra kosten kijken bij het verwerken van uw afval. 

Afvalsoorten

Het is van groot belang dat u de juiste container huurt voor de juiste afval. De verwerkingskosten verschillen namelijk per type afval. 

U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval;
  • houtafval;
  • grondafval;
  • dakafval;
  • schoon puin;
  • grofvuil en;
  • bouw- en sloopafval

Vragen over het huren van een container in Flevoland?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen wat voor soort afval er vrijkomt bij uw renovatie of verbouwing. Wij willen u dan ook graag ondersteunen in het maken van uw keuze. U kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis advies. Ook als u twijfelt over het formaat kunt u bij ons terecht. 

Bestel uw afvalcontainer bij Bouwbak!
U kunt hierboven probleemloos uw afvalcontainer naar wens huren. Als u vandaag nog voor 23:59 uw container huurt, kan Bouwbak hem desgewenst de volgende ochtend nog op locatie plaatsen!

Terug naar boven