Maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19)

Afsluitbare dakafval container 10M³

Bekijk alle foto's
Afvalcontainer gesloten Dakafval D10M³
1.059,95
excl. btw €875,99
1.059,95
excl. btw €875,99
Klantenbeoordeling 8,8/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Meer informatie

De gesloten 10m³ dak afvalcontainer is een bouwbak voor de klus in de binnenstad. Hierbij zijn de kleppen afsluitbaar (slot zelf aanleveren) waardoor derden geen afval in de container kunnen gooien of bij huisontruimingen er geen afval uit kunnen halen (vertrouwlijkafval). Het formaat van de container is de maat van een limousine. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt bij huisontruimingen of verbouwingen in de binnen gebied (centrum) van steden.

Op zoek naar containers van een ander formaat? Bekijk hier het overzicht dakafval containers.


INBEGREPEN

– Het eenmalig plaatsen en ophalen van de afvalcontainer.
4 weken huur.
Afvoer en verwerking van uw afval.
– Milieutoeslag en 21% BTW.
– Wij berekenen GEEN borg.

AFVALSOORTEN

Bekijk de tabel voor wel en niet toegestane afvalsoorten. Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.
(mobiele gebruikers dienen even naar beneden te scrollen)

Lees meer over het inleveren van asbest.

BELADING

Voor de 10m³ (10 kuub) bouwbak gelden de volgende voorwaarden met betrekking tot het beladen van de container:

Zowel aan de voor-, zij-, als achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag u de container niet hoger beladen dan 20 cm boven de rand, dit in verband met het veilig kunnen transporteren van de container.

VERGUNNING

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig om een dakafval container te laten plaatsen. In het centrum van grote steden gelden vaak afwijkende regels. Wanneer u hierover vragen heeft kunt u het beste informeren bij uw gemeente, of contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0800-268 92 25. U bent en blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergunning, eventuele precario of boetes zullen we helaas aan u door moeten doorberekenen.

LEVERING

Wanneer u voor 23:59 uur besteld heeft, kunnen wij de afvalcontainer (indien gewenst) de volgende werkdag leveren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de container op zaterdag te laten bezorgen. Wanneer u uw postcode opgeeft waar de container moet worden geplaatst, zal de kalender aangeven of het mogelijk is om bij u op zaterdag te leveren. Indien u speciale wensen heeft voor de plaatsing van de container, kunt u dit aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Het is raadzaam dat u aanwezig bent op de dag van plaatsing. Wanneer u niet aanwezig kunt zijn, zal de chauffeur de container zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie plaatsen. Indien u op de dag van plaatsing niet thuis kunt zijn, maar wel in de buurt bent, kunt u bij het bevestigen van uw bestelling aangeven dat de chauffeur u ongeveer een half uur voor aflevering belt.

Direct huren

Eigenschappen

Inhoud 10 m³
Hoogte 190 cm
Breedte 170 cm
Lengte 370 cm
Type Gesloten

Afvalsoorten

Wat is wel toegestaan
 • Dakleer
 • Bitumen
 • Dakbedekking
 • Teer
 • Isolatiematerialen
Wat is niet toegestaan
 • Asbesthoudend afval
 • Dakgrind
 • Puin of stenen
 • Grond
 • Olie
 • Verf
 • Chemicaliën
 • Plus alle afvalstromen welke niet eerder benoemd zijn
Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:
 1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
 2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-