Houtafval container 15M³

Afvalcontainer Houtafval 15M³
474,95
excl. btw €392,52
474,95
excl. btw €392,52
Klantenbeoordeling 8,7/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Meer informatie

De 15m³ houtafval container is een bouwbak voor de grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Het formaat kun je vergelijken met een vrachtwagen. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waar op korte termijn veel afval moet worden afgevoerd. Doordat er meer m³ in 1 keer wordt meegenomen, scheelt dit transportkosten en dat is weer in uw voordeel.

Op zoek naar een ander formaat? Bekijk hier het complete overzicht houtafval containers.

INBEGREPEN

– Het eenmalig plaatsen en ophalen van de afvalcontainer.
4 weken huur.
Afvoer en verwerking van uw afval.
– Milieutoeslag en 21% BTW.
– Wij berekenen GEEN borg.

AFVALSOORTEN

Wel toegestaan:
Spaanplaten, Geschilderd hout, Deuren en Kozijnen, Meubilair zonder bekeding Staat uw afvaltype hier niet tussen? Bekijk het overzicht met alle afvalcontainers.

Niet toegestaan:
Vezelplaat met cementspecie, Geheel of gedeeltelijk verbrande materialen, Geïmpregneerd hout en bielzen, Chemisch verontreinigd, hout, Rotan meubelen, Glas, Grote metaaldelen, Aluminium, Staal, hardboard, zachtboard, MDF, Geplastificeerde houtsoorten, Laminaat, Asbesthoudend afval, Asbest /Asbest vergelijkend materiaal.
Meer informatie over het inleveren van asbest

BELADING

Voor de 15m³ (15 kuub) bouwbak gelden de volgende voorwaarden met betrekking tot het beladen van de container:

Zowel aan de voor-, zij-, als achterkant mag geen afval uitsteken. Ook mag u de container niet hoger beladen dan 20 cm boven de rand, dit in verband met het veilig kunnen transporteren van de container.

VERGUNNING

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig om een houtafval container te laten plaatsen. In het centrum van grote steden gelden vaak afwijkende regels. Wanneer u hierover vragen heeft kunt u het beste informeren bij uw gemeente, of contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0800-268 92 25. U bent en blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergunning, eventuele precario of boetes zullen we helaas aan u door moeten doorberekenen.

LEVERING

Wanneer u voor 23:59 uur besteld heeft, kunnen wij de afvalcontainer (indien gewenst) de volgende werkdag leveren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de container op zaterdag te laten bezorgen. Wanneer u uw postcode opgeeft waar de container moet worden geplaatst, zal de kalender aangeven of het mogelijk is om bij u op zaterdag te leveren. Indien u speciale wensen heeft voor de plaatsing van de container, kunt u dit aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Het is raadzaam dat u aanwezig bent op de dag van plaatsing. Wanneer u niet aanwezig kunt zijn, zal de chauffeur de container zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie plaatsen. Indien u op de dag van plaatsing niet thuis kunt zijn, maar wel in de buurt bent, kunt u bij het bevestigen van uw bestelling aangeven dat de chauffeur u ongeveer een half uur voor aflevering belt.

Direct huren

Eigenschappen

Inhoud 15 m³
Hoogte 125 cm
Breedte 250 cm
Lengte 600 cm
Type Open
Let op! Indien er ander afval in uw container wordt aangetroffen dan de bestelde afvalsoort berekenen wij de volgende kosten:
  1. Verrekening van inhoud afvalsoort bestelde container naar inhoud afvalsoort beladen container.
  2. Behandelingskosten en administratietoeslag €25,-