Klantenbeoordeling 8,9/10
4 weken huur zonder borg!
Levering door heel Nederland

Container huren Groningen

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw afval af te voeren in Groningen en omgeving? Bouwbak verhuurt containers voor alle soorten afval. Nog een voordeel: de verhuur is inclusief plaatsing en afvoer van de container. Ontdek ons aanbod hieronder. Lees verder

28 Gevonden
Filter
Sluiten
Inhoud
Afvalsoort
Breedte
Lengte
Type
Wat zijn de verschillen?
Bouw en Sloopafval containers

Bouw en Sloopafval containers
Bouwafval containers zijn er voor grote sloopwerkzaamheden en verbouwingen. Dit type bouwbak is geschikt voor de meeste afvalsoorten. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor verbouwingen en klussen waarop snelle of korte termijn veel afval moet worden afgevoerd.

Grofvuil containers

Grofvuil containers
De grofvuil container is een bouwbak voor het afvoeren van inboedels en grote materialen. Deze container is bedoeld voor verhuizingen en het leeghalen van inboedels etc. Bij een grofvuil container hoeft het afval niet gescheiden te worden.

Schoonpuin containers

Schoon puin containers
De schoonpuin container is een bouwbak die wordt gebruikt voor verbouwingen waarbij alleen (schone) stenen / tegels en steenafval wordt afgevoerd. Andere afvalsoorten dan gesteente zijn in deze container niet toegestaan.

Dakafval containers

Dakafval containers
De dakafval container is een bouwbak specifiek voor materialen als: dakleer, bitumen, dakbedekking, teer en isolatie materialen. Asbesthoudende afval, dakgrind en puin is in dit type container niet toegestaan.

Houtafval containers

Houtafval containers
Houtafval containers zijn geschikt voor alle soorten hout. Denk aan onbehandeld hout, zachtboard, MDF, kozijnen, houten planken, etc. Andere afvalsoorten dan hout zijn in deze container niet toegestaan.

Groenafval containers

Groenafval containers
Groenafval containers zijn geschikt voor alle tuinafval, op grond, zand en puin na. Hierbij kunt u denken aan takken, snoeiafval, struiken, wortels en stronken. Deze bouwbak wordt veelal gebruikt voor de verbouwing of herinrichting van tuinen. Andere afvalsoorten dan groen zijn in deze container niet toegestaan.

Grondafval containers

Grondafval containers
De grondafval container is een bouwbak die veelal wordt gebruikt bij middelgrote en grote verbouwingen en tuinen. Dit type bouwbak is geschikt voor alle soorten grond, op slib (vloeibare grond) en PFAS grond na. Andere afvalsoorten dan grond zijn in deze container niet toegestaan.

Bouwbak huren in Groningen en omgeving

Een verbouwing of renovatie kan een uitdagende tijd zijn. U heeft waarschijnlijk al genoeg om over na te denken, dus waarom voegt u nog meer stress toe aan het proces door uw afval zelf te moeten afvoeren? Een afvalcontainer kan de oplossing zijn om de verbouwing een stuk soepeler te laten verlopen.

Natuurlijk kunt u het afval in Groningen dagelijks naar bijvoorbeeld afvalbrengstation Woldjerspoor aan de Duinkerkenstraat 99 kunt brengen. Maar dat kost tijd en energie, wat u misschien beter kunt gebruiken voor de verbouwing zelf. Bovendien kan het zijn dat u niet beschikt over een geschikt voertuig om uw afval te vervoeren, en dat u mogelijk extra kosten maakt om er een te huren. Daarom is een container huren bij Bouwbak wellicht de ideale oplossing voor u.

De container wordt gebracht en opgehaald, of het nu in de stad zelf is of in de omgeving. Het enige wat u hoeft te doen is uw afval in de container te gooien en u kunt doorgaan met uw verbouwing. Bovendien is alles inbegrepen in de kosten, zoals de plaatsing van de container, het ophalen en de afvalverwerking. Het is dus niet alleen handig, maar ook nog eens betaalbaar.

Kortom, overweeg een afvalcontainer te huren als u aan het verbouwen bent of als u een renovatie aan het uitvoeren bent. Het zal u veel tijd en moeite besparen, zodat u zich kunt concentreren op het voltooien van uw project.

Gemak en lage kosten

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om het verhuren van afvalcontainers. Wij zijn dé betrouwbare en professionele afvalverwerker voor alle klussers. Huur uw afvalcontainer bij Bouwbak, want wij maken het huren van een afvalcontainer betaalbaar en makkelijk.

Via deze website kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren. U kunt uw bestelling makkelijk online plaatsen. Selecteer hiervoor de afvalcontainer naar keuze, vul daarna het afleveradres voor de afvalcontainer in en kies tenslotte het moment dat wij de afvalcontainer moeten afleveren. Zo eenvoudig is het!

Bekijk het onderstaande overzicht voor de meest gebruikte containers.De containers worden geleverd in verschillende formaten van 3m³ tot 15m³. Desgewenst is er ook mogelijkheid tot het huren van een 10m³ afsluitbare container.

Soorten afval

Als u een afvalcontainer wilt huren bij ons, is het belangrijk voor welk type afval u er een zou willen huren. U kunt een container huren voor de volgende afvalsoorten:

  • groenafval
  • houtafval
  • grondafval
  • dakafval
  • schoon puin
  • grofvuil en
  • bouw- en sloopafval

Omdat er voor elk type afval andere verwerkingskosten gelden is het cruciaal dat u de juiste afvalcontainer huurt.

Wij adviseren u graag

Twijfelt u over het type afval dat bij uw verbouwing of renovatie vrijkomt? Neem dan contact op met Bouwbak. U kunt Bouwbak bellen of mailen. Met meer dan twintig jaar ervaring met het verhuren van afvalcontainers aan particulieren kan Bouwbak u zeker helpen. Bel ons gerust op 0800 - 268 92 25 of stuur een mail naar info@bouwbak.nl voor een vrijblijvend advies.

Bij Bouwbak kunt u afvalcontainers huren met een inhoud van 3 m3, 6 m3, 10 m3 of 15 m3. Weet u niet hoeveel afval u wilt afvoeren? Ook dan kunt u bij Bouwbak terecht voor een goed advies.

Terug naar boven