Goede service als basis voor een succesvolle onderneming

De klantenservice van Bouwbak.nl is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Wij begrijpen dat een goede service de basis vormt voor het succes van een onderneming. In dit artikel gaan we dieper in op wat Bouwbak.nl te bieden heeft en waar wij voor staan als het gaat om klantenservice. Bij ons draait het om snelle communicatie, snelle actie, vriendelijk personeel en het vinden van 100% oplossingsgerichte oplossingen voor onze gewaardeerde klanten. Dit zorgt ervoor dat 89% van de klanten onze diensten aanbeveelt en dat we gemiddeld worden beoordeeld met een 8.8

Snelle communicatie

Wij hechten veel waarde aan efficiënte communicatie met onze klanten. Ons doel is om uw vragen snel en vriendelijk te beantwoorden. U kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren gemakkelijk telefonisch bereiken. Buiten kantoortijden streven wij ernaar om binnen één werkdag op uw e-mails te reageren. Ons gratis nummer is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00 uur.

Snelle actie

Bij Bouwbak.nl begrijpen we dat tijd cruciaal is, vooral als u bezig bent met een bouwproject. Daarom is het bij ons voldoende om een dag van tevoren uw afvalcontainer te bestellen. Wij werken samen met een landelijk netwerk om een snelle levering te garanderen. Bovendien bieden wij verschillende verzendopties en extra accessoires/producten om aan uw behoeften te voldoen.

Vriendelijk personeel

Ons toegewijde team streeft altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Vriendelijkheid staat centraal in onze klantenservice. Wij geloven dat een vriendelijke benadering een positieve ervaring creëert en het vertrouwen tussen ons en onze klanten versterkt.

100% oplossingsgericht

Soms kunnen er verwarringen ontstaan over welk type afvalcontainer nodig is, of er kan per ongeluk een verkeerde container worden besteld. Het kan ook voorkomen dat containers te zwaar beladen zijn of verkeerd geplaatst zijn in overleg met de klant. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Bij Bouwbak.nl streven we ernaar om duidelijkheid te bieden aan onze klanten over deze kosten en vooral om samen met hen de beste oplossing te vinden voor hun afvalproblemen.

Conclusie
Bouwbak.nl staat voor klantenservice die snel, vriendelijk en oplossingsgericht is. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden, snelle actie te ondernemen en uw wensen te vervullen. Ons vriendelijke personeel is altijd bereid om u te helpen en samen met u de juiste oplossing te vinden. Kies voor Bouwbak.nl voor een ongeëvenaarde klantenservice-ervaring.