Formaten containers

In dit blogbericht willen we meer vertellen over alle soorten containers die wij verhuren evenals alle bijbehorende informatie over deze containers.

Dit is ons kleinste formaat container. Een 3m³ afvalcontainer, goed voor 3 kuub afval.  Met een lengte van 225 cm, breedte van 150 cm en hoogte van 100 cm is dit een kleine compacte container voor een kleine klus. Deze container wordt veelal gebruikt voor een kleine verbouwing in de tuin of badkamer en past op een parkeerplaats. Heeft u een grotere klus? Dan adviseren we om een grotere container te kiezen.

De 6 kuub variant is een gemiddelde container. Deze inhoudsmaat zie je het vaakst aan de weg staan. Een 6m³ afvalcontainer voor 6 kuub afval. Met een lengte van 350 cm, een breedte van 180 cm en hoogte van 105 cm is dit de meest bestelde container. Deze container kan gebruikt worden voor een verbouwing in huis of rondom het huis. De container past op een parkeerplaats. Heeft u een grote renovatie in en/of rondom het huis? Dan is het wellicht handig om een grotere container te kiezen.

Een 10m³ afvalcontainer is onze grootste container die nog op een gemiddelde parkeerplaats past. Met een lengte van 400 cm, breedte van 180 cm en hoogte van 160 cm is deze container goed te gebruiken voor een grote verbouwing en/of renovatie in of rondom het huis. Deze container wordt vaak besteld als er heel veel afval van een klus komt. Heeft u een kleine verbouwing? Dan is het wellicht handig om een kleinere container te kiezen.

Gesloten 10m³ afvalcontainers

Voor een gesloten variant van 10m³ geldt dezelfde informatie als een normale 10m³ met als uitzondering dat deze container afgesloten kan worden met een slot. Ook deze container past ook een parkeervak. Het voordeel van een gesloten container is dat omwonenden geen afval in de container kan laden.

Een 15m³ is onze grootste container te bestellen via onze website. Deze container is 600 cm lang, 250 cm breed en 125 cm hoog. De container past daarom niet op 1 parkeervak. Deze 15m³ afvalcontainer wordt veelal gebruikt voor grote renovaties en complete huisverbouwingen. Door de grootte van de container is het extra belangrijk dat er genoeg ruimte voor de container wordt vrijgehouden op de locatie. Heeft u een kleine verbouwing? Dan is het wellicht handig om een kleinere container te kiezen.

Op afstand is het voor ons onmogelijk om in te schatten hoe groot of klein de container moet zijn voor uw verbouwing of klus. Gaat u aan het werk met een aannemer kunt u altijd in overleg de container kiezen. De aannemer kan hierin het beste inschatten welke container u nodig zal hebben. Gaat u zelf klussen en kunt u niet kiezen? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wellicht kunt u een foto opsturen van het af te voeren afval en kunnen wij u hieruit verder adviseren.