Bouwbak biedt landelijke dekking

Bij bouwbak.nl kan je in heel Nederland een container bestellen. Dit houdt in dat wij landelijke dekking bieden voor onze klanten. Het hoofdkantoor van Bouwbak.nl zit gevestigd in Amsterdam. Dit is onze eigen regio waar wij containers plaatsen.

Daarnaast hebben wij collega transporteurs in heel Nederland. Wil je bijvoorbeeld een afvalcontainer huren in Breda of Enschede, dan zorgen wij dat onze transporteur die het meest dichtbij gevestigd zit de container voor u plaatst en ophaalt.

Extra opties per locatie

In ons vorige blog hebben we een overzicht laten zien van de extra opties die u kunt aanvinken bij een bestelling. Dit gaat om leveropties (bijv: zelfde dag leveren) en/of extra producten (bijv: stortkokers of rijplaten). Helaas heeft niet elke transporteur de mogelijkheid tot dezelfde opties en/of producten. Daarom hebben wij dit verwerkt in het bestelproces. Direct na het invullen van de adresgegevens waar de container moet komen te staan, zie je alle mogelijkheden in jouw regio. Makkelijk en duidelijk!

Overname Remondis

Deze landelijke dekking komt mede tot stand door het feit dat Bouwbak op 1-10-2022 (bijna 1 jaar gelden) is overgenomen door Remondis Nederland. Van een enkel bedrijf in Amsterdam gingen wij over naar een landelijk bedrijf met in elke provincie een transporteur. Hierdoor kunnen wij onze landelijke dekking goed bewaken en zorgen dat we onze snelle en persoonlijke service kunnen behouden. Uiteraard zijn alle extra opties met betrekking tot producten en verzendopties in onze eigen regio nog onveranderd.

Voor meer informatie m.b.t. de overname zie onderstaande link. 
https://www.afvalgids.nl/remondis-neemt-union-container-services-bv-over/


Vragen
Heb je nog vragen m.b.t. het plaatsen van de container in jouw regio?
Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op