TIVAP Containers in Zaandam officieel onderdeel geworden van Union Container Services

Met ingang van 1 oktober 2023 is TIVAP Containers in Zaandam officieel onderdeel geworden van Union Container Services. Deze verandering heeft voor u als gewaardeerde klant enkele positieve gevolgen. We willen graag met u delen wat dit betekent en hoe het onze dienstverlening verbetert.

Snellere en efficiëntere service

Een van de directe voordelen van deze fusie is dat we nu nog meer voertuigen beschikbaar hebben in de regio Amsterdam/Zaanstad. Dit stelt ons in staat om u nog sneller en efficiënter van dienst te zijn. Uw afvalcontainer kan dus doorgaans sneller geleverd worden. We begrijpen hoe belangrijk tijd is, vooral als het gaat om afvalverwerking, en we zijn vastbesloten om aan uw verwachtingen te voldoen.

Twee locaties voor afvalverwerking

Met de toevoeging van Zaandam aan ons netwerk hebben we nu twee locaties waar we uw afval kunnen verwerken. Dit stelt ons in staat om onze milieubewuste werkwijze nog verder te optimaliseren. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Afval aanleveren in Zaandam

Een ander voordeel is dat u nu in Zaandam, op ons adres aan de Symon Spiersweg 11, tegen betaling uw afval zelf kunt aanleveren. Dit kan handig zijn voor bepaalde situaties waarin u de controle wilt behouden over het afvalproces. We bieden u deze extra mogelijkheid om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze enthousiaste samensmelting in Zaandam

We zijn oprecht enthousiast over de integratie van TIVAP Containers in Zaandam in de Union Container Services-familie. We kijken ernaar uit om onze dienstverlening in deze regio te versterken en u nog beter van dienst te zijn. We willen u hartelijk bedanken voor uw loyaliteit en vertrouwen in onze service. Samen streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Kortom, de fusie met TIVAP Containers in Zaandam betekent een verbetering van onze dienstverlening, snellere service en meer mogelijkheden voor u als klant. We blijven ons inzetten voor uw tevredenheid en het milieu. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, staan wij altijd voor u klaar. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en danken u voor uw voortdurende steun.