De vele handige opties bij Bouwbak

Naast het bestellen van een afvalcontainer om uw afval af te laten voeren, is er nog veel meer mogelijk bij Bouwbak.

Wij bieden naast onze containers tal van extra opties aan. Denk hierbij aan extra producten als rijplaten en stortkoker. Maar ook qua levering bieden we diverse opties, als spoedlevering en direct laden. Onze extra opties zijn per regio verschillend. Wilt u zien welke opties gelden in uw regio vul dan svp in het bestelproces uw postcode in. De juiste opties voor uw postcode zijn automatisch zichtbaar.

Naast alle opties m.b.t. het plaatsen van de containers hebben wij voor u ook de volgende producten om het afvoeren van uw afval eenvoudiger te maken. De volgende producten kunnen uw wellicht helpen bij het efficiënter uitvoeren van uw klus.

Afdekzeil

Plaatst u een container op de openbare weg (parkeerplaats) ,maar wilt u voorkomen dat het afval wegwaait of dat er mogelijk anderen ook gebruik maken van uw container? Met een afdekzeil kunt de de container afdekken. Uiteraard is dit geen zekerheid dat een ander geen afval in de container gooit, maar uit onze ervaring blijkt dat het minder uitnodigend is om gebruik te maken van een container en hiermee help je dus je container beschermen.

 

Stortkoker

Woont u in een flat of gaat u op hoogte klussen? Met een stortkoker maak je een verlening naar je container en kan je makkelijk je afval kwijt. Je kan direct storten. Er zit een storttrechter op die u eenvoudig vastmaakt aan het kozijn. Hierdoor kan de stortkoker als een “glijbaan” gebruikt worden voor uw afval. De storttrechter kan tot wel 27 meter worden verlengd! 

 

Rijplaten

Gaat u een container op gemeentegrond of op de stoep plaatsen? Dan kan het raadzaam zijn om de stoep te beschermen voor schade. Gevulde containers kunnen tot wel 8 ton wegen en daardoor onbedoeld krassen en/of schade maken aan de stoep. Om dit te voorkomen kunt u rijplaten bij ons huren. De container plaatsen wij op de rijplaten en bij het afvoeren van het afval nemen wij ook direct de rijplaten mee.

 

Afvalzakken

Heeft u veel relatief klein afval dat in de container moet? Maak dan gebruik van onze handige afvalzakken. Wat handig om alles te verzamelen in een afvalzak waarna u deze in zijn geheel in de container kunt laden. Mede door deze afvalzakken kunt u heel efficiënt werken.

De verzendopties

Tijdvak container levering

Onze containers komen wij normaliter tussen 7.00-17.15 brengen. Wat zo efficiënt mogelijk is voor onze planning. Nu hebben wij een extra optie die ervoor zorgt dat u de container binnen een door u gekozen tijdvak kunt ontvangen. Gaat u s ’morgens vroeg al starten? Of vind u het juist fijn om de container in de middag zo laat mogelijk te ontvangen? Dan kunt u hiervoor kiezen en met ons de juiste tijd afstemmen.

Verplichte afvoer container

Plaatst u een container, en moet deze een specifieke datum en tijdvak weer worden afgevoerd? Hiervoor hebben wij de extra optie “versneld afvoeren”. Dit betekent dat wij een tijdvak met u afspreken ( bijvoorbeeld dezelfde dag als het plaatsen van uw container na 15.00) en komen wij in dit tijdvak de container afvoeren. Zo bent u er zeker van dat de container de gewenste datum weer zal worden afgevoerd.

Spoedlevering / Zaterdag levering

Heeft u een container met spoed nodig op dezelfde dag? Of wilt u de container op zaterdag ontvangen? Beide opties zijn mogelijk. Bij onze extra opties kunt u kiezen voor spoedlevering en wij komen direct dezelfde dag nog de container plaatsen. Wilt u de container graag op zaterdag ontvangen? Wij rijden op zaterdag ochtend ook in onze eigen regio om de containers te leveren.

Direct laden

Gaat u klussen maar wilt u geen container voor de deur? Of woont u ergens waar het lastig is om een container voor de deur te plaatsen? Hiervoor hebben wij de optie direct laden. Dit betekent dat de chauffeur op uw locatie komt. Een half uur wacht waarin u de container kunt vullen. Na een half uur wordt uw afval direct afgevoerd. U bent het afval dan kwijt, en de container hoeft niet op uw locatie te staan. Vooral ontzettend handig midden in het centrum! Als alternatief kunt u ook denken aan Big Bags. Grote afvalzakken van 1m³, 3m³ of 6m³.

Heeft u vragen over onze verzendopties en/of de overige producten die u kunt laten leveren bij een bestelling, bel dan onze klantenservice op 0800 - 268 92 25 (gratis).

Neem contact met ons op