Geen levering meer in het weekend

Op 27-11-2023 heeft Union Containers een moeilijke beslissing genomen. We stoppen met leveren in het weekend. Als een van de weinige aanbieders in ons vakgebied die dit wel mogelijk maakte, betreuren we het ten zeerste dat we deze stap hebben moeten nemen. Dit besluit is genomen om verschillende redenen die buiten onze controle liggen. We willen graag transparant zijn over deze verandering en uitleggen hoe we ermee omgaan.

Waarom geen leveringen meer in het weekend?

De keuze om niet langer containers te leveren in het weekend is het resultaat van een combinatie van factoren, waaronder logistieke uitdagingen, operationele beperkingen en andere omstandigheden. We begrijpen dat dit voor sommige klanten ongemak kan veroorzaken, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit besluit met zich meebrengt.

Wat als u een spoedklus heeft?

We begrijpen dat er momenten zijn waarop een spoedklus in het weekend noodzakelijk kan zijn. Daarom willen we benadrukken dat onze klantenservice altijd voor u klaarstaat. Als u een dringende behoefte heeft aan het plaatsen van een container in het weekend, neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn toegewijd om met u samen te werken en een passende oplossing te vinden.

Onze toewijding aan klanttevredenheid

Bij Union Containers is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Hoewel we niet langer leveringen in het weekend kunnen garanderen, blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige containers en een uitstekende klantenservice. We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen bij al uw containerbehoeften, en we waarderen uw begrip en loyaliteit.

Samengevat, hoewel we met spijt in ons hart stoppen met weekendleveringen, staan we altijd voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij zijn er om u te helpen.